OFERTE SENIORI 2014  
 

Agentie Tour Operator

 
Catre pagina de intrare Contact Trimite pagina pe e-mail Versiune pentru tipar - OFERTE SENIORI Harta site-ului

Contact (VEZI HARTA)

Adresa: Strada Drumul Sarii nr 85 (acces prin curtea Casei de Casatorii Sector 6)

Telefon:
+4 021.3165520
+4 031.8241610
+4 0318.241611
+4 0723.623123
Telefon de urgenta:+4 0735.515.081
Fax:   +4 0318.24.16.11
office@muratturism.ro   office@murat.ro
www.murat.ro

 
 

SEO: Target Web
 

OFERTE SENIORI


Turism social – Oferte seniori

Cu o experienta de peste 20 ani, Murat Turism va propune oferte de Turism social seniori pentru calatorii in destinatii turistice renumite si nu numai.

Va invitam sa va bucurati de o serie de sejururi catre taramuri de vis, transport in cele mai bune conditii, mijoace de transport dotate cu toate utilitatile necesare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de siguranta si confort.

Murat Turism va sta la dispozitie cu oferte complete de vacanta, pe toata perioada anului si transport la cele mai bune preturi: vacante exotice, la mare sau la ocean, departe de stresul cotidian si orasele aglomerate, unde va puteti relaxa pe o plaja, la umbra unor palmieri dar si vacante la ski pentru sezonul rece, unde va veti putea bucura de sporturi de iarna. 

Transportul dumneavoastra va fi asigurat cu autocarul sau avionul, ofertele fiind avantajoase pentru oricare dintre aceste modalitati de transport, prin intermediul agentiei noastre.

Istanbul - cunoscut ca si capitala capitalelor, este singurul oras din lume care se rasfrange pe doua continente si care a fost capitala de-a lungul a doua imperii consecutive: cel Crestin Bizantin si cel Otoman Islamic. Cu toate ca a fost capitala Imperiului Otoman, in afara capitalei oficiale Ankara, Istanbul a ramas capitala comerciala, istorica si culturala a Turciei. Frumusetea orasului sta in modul in care imbina opusurile: vechi si modern, religios si secular, Asia si Europa, mistic si pamantesc.

Capadocia este renumita pentru peisajul ei misterios , fantastic , ciudat chiar , sapat de natura in lava vulcanica a muntelui.Pentru crestini Capadocia este regiunea unde au trait cativa dintre cei mai importanti parinti si teologi ai Bisericii: Sf. Vasile cel Mare, Sf. Grigorie de Nyssa , Sf. Grigorie de Nazians.
In prezent se estimeaza in Capadocia peste 3000 de biserici sapate in piatra , dintre care cele mai cunoscute sunt cele de la Goreme, Zelve, Ihlara.
Capadocia este renumita pentru peisajul ei misterios , fantastic , ciudat chiar , sapat de natura in lava vulcanica a muntelui.Pentru crestini Capadocia este regiunea unde au trait cativa dintre cei mai importanti parinti si teologi ai Bisericii: Sf. Vasile cel Mare, Sf. Grigorie de Nyssa , Sf. Grigorie de Nazians.
In prezent se estimeaza in Capadocia peste 3000 de biserici sapate in piatra , dintre care cele mai cunoscute sunt cele de la Goreme, Zelve, Ihlara.
Insula Ciprului este plina de mituri si legende, cum ar fi binecunoscuta legenda a zeitei Afrodita "zeita greaca a iubirii", care s-a intrupat din apele marii de la Paphos.
Minunata insula este binecuvantata cu miile de plaje uluitoare, ierni blande si placute, veri fierbinti, fiind o destinatie perfecta indiferent de perioada calendaristica a anului.Atractiile populare sunt inotul, navigatul pe ape, scufundarile si, surprinzator, golful. Tarmurile nisipoase marginite de Marea Mediteraneana gazduiesc numeroase hoteluri si vile de lux.
Spania: fierbinte si pasionala ca sangele unui toreador, imbatatoare si fermecatoare ca vinul sudic,  atragatoare ca un flamenco, este o tara uimitoare. Spania este o tara-muzeu, inconjurata de plaje nisipoase. Regiunile pe care vi le recomandam sa le vizitati sunt: Costa del Sol, Costa de Azahar, Costa Valenciana si Costa de la Luz.


Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Securizare formular:
Cod de verificare: Explicatii pentru codul de verificare
Inserati codul de verificare:
Observatii:

Warning: fopen(): Couldn't resolve host name in /home/murat/public_html/_common/templates/default/display-vara2011.inc.php on line 531

Warning: fopen(http://mail.opi.yahoo.com/online?u=ana.muratturism&m=a&t=1ana.muratturism): failed to open stream: operation failed in /home/murat/public_html/_common/templates/default/display-vara2011.inc.php on line 531

Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/murat/public_html/_common/templates/default/display-vara2011.inc.php on line 531

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/murat/public_html/_common/templates/default/display-vara2011.inc.php on line 538

Stiri

Modificare tarife transport Istanbul
03/11/2011

Incepand cu data de 04 noiembrie 2011,tariful pentru ruta Bucuresti - Istanbul si retur este de 320 ron....» detalii

 
         
     
   
InformatiiANPC
Telefonul Consumatorului: 0800 080 999